Techno Cut: a tökéletes megoldásTechno Cut Hungary a Közép-Kelet Európai régióban az egyik legkorszerűbb gépparkkal rendelkező vállalat, amely lehetővé teszi ügyfelei teljes körű kiszolgálását, alapanyagaink és műszaki eljárásaink sokfélesége révén termékei felhasználási köre határtalan.

A Techno Cut Hungary - az Ön legjobb partnere üzletének fejlesztésében - öntapadó anyagok, ipari ragasztószalagok, öntapadó szövetszalagok konvertálásával foglalkozik.
 
Az öntapadó anyagok terén szoros együttműködést alakítottunk ki a TESA Közép-Európai Régiós Központjával, melynek keretében budapesti gyártó egységünk hivatott a dinamikusan növekedő közép-európai igények színvonalas kielégítésére. Szintén kiváló kapcsolatunk van a 3M-mel és más magas minőségű habok és védőfóliák európai gyártóival.
 
Büszkén mondhatjuk el, hogy a Techno Cut Hungary a Közép-Kelet Európai Régióban az egyik legkorszerűbb gépparkkal rendelkezik, mely lehetővé teszi ügyfeleink teljes körű kiszolgálását. Alapanyagaink és műszaki eljárásaink sokfélesége révén termékeink felhasználási köre határtalan.


Védőfóliára van szüksége? Telefonáljon most!
+36 23 880855
 
Technológiai és minőségbiztosítási rendszereink folyamatos fejlesztése lehetővé teszi számunkra ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálását alapanyag és technológiai megkötöttség nélkül.
Termékeinket partnereinkkel szorosan együttműködve fejlesztjük, már a tervezés szakaszától indulva, vevőink egyedi igényeihez igazodva a termelékenység növelése és a költségek optimalizálása mellett. Gyártástechnológiánk a vevői igényekhez igazodik, legfőbb tevékenységi körünk a stancolás és a riccelés: síkágyas stancolás, rotációs stancolás, laminálás, szeletelés, darabolás, áttekercseléses szeletelés, ívre vágás, illetve a plotter, mely lehetővé teszi a kisszériás, illetve mintagyártást is, legyen szó EPDM-ről, neoprénről, védőfóliáról, szuper erős ragasztókról.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne az EPDM -el, Kétoldalú vagy egyéb Ragasztással
, Stancolással, Neoprén-el vagy a Védőfóliával kapcsolatban Érdeklődjön az oldal alján található elérhetőségen!

szolgáltatás riccelés tömítés